Женска Ташна

Женска Ташна (SY7888)

Цена : 1.800,00 ден.(Вклучен ДДВ)

Парче

Spin UpSpin Down
Препорачај

По купување на овој производ, ке бидете вклучени на нови кампањи.

Артикал: Женска Ташна   Материјал: Еко Кожа   

 

Начин на одржување: Да се очисти со мокра крпа и да се исуши по природен пат.

 

Гаранција и Рекламација: Обештетување на потрошувачот се гарантира само ако обувките се
употребувани по упаство во декларацијата и во склад на скриени мани.
При рекламирањето на обувката задолжително да се доставува сметка на купеното.

 

Важни забелешки

Вистинската боја од содржината на предметите може да биде различна од прикажаните фотографии на web-страницата, предизвикано од многу фактори како:

 

- Осветлувањето на вашиот монитор и од осветлената светлина.
  Ви благодариме на вашето разбирање.


Ви ги препорачуваме овие модели со овој производ.

Женска Ташна
1.800,00 ден. Вклучен ДДВ
Женска Ташна
1.800,00 ден. Вклучен ДДВ

Слични Производи