Beli Lakovani Polucizmi

Beli Lakovani Polucizmi (LS79)

Парични Поени : 10
Есконтната стапка : %29 Попуст
Цена : 2.100,00 ден.(Вклучен ДДВ)
Намалена : 1.500,00 ден.(Вклучен ДДВ)
Останата Залиха : 0
Производот го нема на залиха.
Препорачај

По купување на овој производ, ке бидете вклучени на нови кампањи.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

МАТЕРИЈАЛ: Еко Кожа ВИСИНА: 10 cm НAЧИН НА ИЗРАБОТКА: Лепено
ВРЕМЕ НА НОСЕЊЕ: Суво и влажно време ЃОН: Гумен ПОТЕКЛО: ТУРЦИЈА

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Дополнителни информации


Начин на одржување:  Да се очисти со мокра крпа и да се исуши по природен пат.

Гаранција и Рекламација:  Обештетување на потрошувачот се гарантира само ако обувките се употребувани по упаство во декларацијата и во склад на скриени мани.

При рекламирањето на обувката задолжително да се доставува сметка на купеното.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Важни забелешки


Вистинската боја од содржината на предметите може да биде различна од прикажаните фотографии на web-страницата, предизвикано од многу фактори како:

- Осветлувањето на вашиот монитор и од осветлената светлина.
 

 Ви благодариме на вашето разбирање. - LUSIDO
Слични Производи