Црни Целосни Панталони

Црни Целосни Панталони (M1250)

Парични Поени : 10
Цена : 1.600,00 ден.(Вклучен ДДВ)

Парче

Spin UpSpin Down
Препорачај

По купување на овој производ, ке бидете вклучени на нови кампањи.

Тип : Женска Кошула
Материјал : Полиестер
Перење : 30 степени.
Физички Опис : Изберете го величината према вашето тело.

МЕРА НА МОДЕЛ
Висина на модел : 1.76, Гради:85, Половина:62, 89
Облечена големина на модел :
Small (S)

 

Големини на облека.
Слични Производи