KAYLA Crni Sandali

KAYLA Crni Sandali (W1209-C22)

Money Points : 10
Discount Rate : %31 Discount
Price : 2.600,00 ден.(Vat included)
Discounted : 1.800,00 ден.(Vat included)
Recommend

Offers for you when you buy this item

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

МАТЕРИЈАЛ: Еко Кожа ВИСИНА: 10 cm НAЧИН НА ИЗРАБОТКА: Лепено
ВРЕМЕ НА НОСЕЊЕ: Суво и влажно време ЃОН: Гумен

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Дополнителни информации


Начин на одржување:  Да се очисти со мокра крпа и да се исуши по природен пат.

Гаранција и Рекламација:  Обештетување на потрошувачот се гарантира само ако обувките се употребувани по упаство во декларацијата и во склад на скриени мани.

При рекламирањето на обувката задолжително да се доставува сметка на купеното.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Важни забелешки


Вистинската боја од содржината на предметите може да биде различна од прикажаните фотографии на web-страницата, предизвикано од многу фактори како:

- Осветлувањето на вашиот монитор и од осветлената светлина.
 

 Ви благодариме на вашето разбирање. - LUSIDO
Similar Items