Emma Neon Zeleni

Редовна цена 1,400.00 MKD
Продажна цена 1,400.00 MKD Редовна цена
Вклучен данок
Постави прашање Споделете
  • Проценета испорака:Mar 25 - Mar 29

Product description

Zenski salonki- Visina na stikla - 9 cm
Shipping & Return

Shipping cost is based on weight. Just add products to your cart and use the Shipping Calculator to see the shipping price.

We want you to be 100% satisfied with your purchase. Items can be returned or exchanged within 30 days of delivery.

Испораката се врши само на територијата на Република Северна Македонија.


Брза Испорака


  • Рокот на испорака е од 1 до 3 работни дена. За време на сезонските намалувања и попусти, испораката може да трае повеќе време од вообичаено.
  • ПОРАДИ НОВОНАСТАНАТАТА СИТУАЦИЈА СО COVID19 РОКОТ НА ИСПОРАКА МОЖЕ ДА БИДЕ ПРОДОЛЖЕН.

    ВИ БЛАГOДАРИМЕ НА РАЗБИРАЊЕТО.

 Преземање на пратки

  • Курирот ја доставува пратката до одредената адреса на купувачот во периодот од 09:00 до 16:00 часот. Ве молиме во моментот на доставата да обезбедите лице кое ќе биде присутно за подигнување на нарачката на адресата која ја имате приложено. Доколку курирот не успее да Ве пронајде на адресата, тогаш повторно телефонски ќе Ве исконтактираат на бројот кој го имате оставено при креирањето на нарачката и ќе може да се договорите за нов термин на испорака. Доколку и при вториот обид курирот не успее да Ве пронајде тогаш пратката ќе биде вратена кај нас.

 Цена на Испорака


  • Цената за достава на производи над 3.000 денари е бесплатна.
  • Цената за достава на производи под 3.000 денари е 100 денари.