Gama jonë përmban produkte nga markat botërore të tekstilit, kondorë për burra dhe gra, çanta dore për gra, dhurata dhe

shumë të tjerë. Në LUSIDO.mk do të gjeni një përshkrim të detajuar të secilit produkt me të gjitha veçoritë e tij, një tregues për disponueshmërinë e tij dhe mundësitë e

dërgesa Duke përdorur L USIDO.mk ju keni mundësinë të zgjidhni se ku dhe si t'i dorëzoni produktet e blera, mënyrën e pagesës,

Pagesa Birmaneze ose para në dorë në adresën tuaj.

Përparësitë tona

Kjo ju lejon të lundroni lehtësisht në dyqanin online me disponueshmërinë e informacionit të nevojshëm në disa hapa.
Cilësia e lartë e shërbimeve tona vjen nga investimi i vazhdueshëm në zhvillimin e zgjidhjeve teknike, sigurinë e pagesave dhe

shumëllojshmërinë e produkteve me çmime konkuruese.

Vlerat tona përcaktohen nga mënyra se si punojmë, brenda dhe jashtë kompanisë. Ne kujdesemi me vëmendje të veçantë

zhvillimin e punonjësve tanë, ndërtimin e marrëdhënieve të mira me furnitorët dhe klientët tanë për të siguruar cilësinë më të mirë të mundshme

produkteve dhe shërbimeve.