Madhësitë e veshjeve dhe këpucëve

Rroba

Numrat BE MB SHBA TI Gjoksi Gjysma
XXS 32 4 0 36 77 61
XS 34 6 2 38 81 65
S 36 8 4 40 85 69
M 38 10 6 42 89 73
L 40 12 8 44 93 77
XL 42 14 10 46 97 81
XXL 44 16 12 48 101 85
XXXL 46 18 14 50 105 89

Gjoksi:

Vendoseni shiritin matëse në pikën më të gjerë të gjoksit dhe mbështilleni rreth gjoksit.

Gjysma:

Vendoseni shiritin matëse rreth belit në lartësinë e bërrylit dhe mbështilleni atë rreth trupit tuaj.

Gjatësia e brendshme:

Kjo matje merret nga shtresa e këmbës deri te kyçi i këmbës.
- Vendosni shiritin matëse me njërin skaj sipër dhe shtrijeni deri te këmbët.
- Gjatë marrjes së masës, përpiquni të mos fryni stomakun dhe gjoksin dhe mbani frymën në dinamikë normale.
- Masa duhet të merret në trup të zhveshur.

Këpucët

BE SHBA MB Gjatësia
35 5 2 22.5
36 6 3 23
37 7 4 23.5
38 8 5 24.5
39 9 6 25
40 10 7 25.5
41 11 8 26

Matni nga thembra deri në majë të gishtit të madh.

Pantallona

BE Madhësia Gjysma
36 S 66
38 M 71
40 L 76
42 XL 81
44 XXL 86
46 XXXL 91.5

Gjoksi:

Vendoseni shiritin matëse në pikën më të gjerë të gjoksit dhe mbështilleni rreth gjoksit.

Gjysma:

Vendoseni shiritin matëse rreth belit në lartësinë e bërrylit dhe mbështilleni atë rreth trupit tuaj.

Gjatësia e brendshme:

Kjo matje merret nga shtresa e këmbës deri te kyçi i këmbës.
- Vendosni shiritin matëse me njërin skaj sipër dhe shtrijeni deri te këmbët.
- Gjatë marrjes së masës, përpiquni të mos fryni stomakun dhe gjoksin dhe mbani frymën në dinamikë normale.
- Masa duhet të merret në trup të zhveshur.

Xhinse dhe xhinse

BE Gjysma Gjatësia (cm)
24 60.5 32-34
25 63.5 32-34
26 66 34-36
27 68.5 34-36
28 71 34-36
29 73.5 34-36
30 76 34-36
31 78.5 36-38
32 81 36-38

Gjoksi:

Vendoseni shiritin matëse në pikën më të gjerë të gjoksit dhe mbështilleni rreth gjoksit.

Gjysma:

Vendoseni shiritin matëse rreth belit në lartësinë e bërrylit dhe mbështilleni atë rreth trupit tuaj.

Gjatësia e brendshme:

Kjo matje merret nga shtresa e këmbës deri te kyçi i këmbës.
- Vendosni shiritin matëse me njërin skaj sipër dhe shtrijeni deri te këmbët.
- Gjatë marrjes së masës, përpiquni të mos fryni stomakun dhe gjoksin dhe mbani frymën në dinamikë normale.
- Masa duhet të merret në trup të zhveshur.

Rroba

Madhësia BE MB/SHBA Shpatullat Qafa
XS 38 28 86-91 37
S 40 30 91-96 38
M 42 32 96-101 41
L 44 34 101-106 43
XL 46 36 106-111 44
XXL 48 38 111-116 46
XXXL 50 40 116-121 48


Gjoksi:


Vendoseni shiritin matëse në pikën më të gjerë të gjoksit dhe mbështilleni rreth gjoksit.

Gjysma:


Vendoseni shiritin matëse rreth belit në lartësinë e bërrylit dhe mbështilleni atë rreth trupit tuaj.

Gjatësia e brendshme:


Kjo matje merret nga shtresa e këmbës deri te kyçi i këmbës.
- Vendosni shiritin matëse me njërin skaj sipër dhe shtrijeni deri te këmbët.
- Gjatë marrjes së masës, përpiquni të mos fryni stomakun dhe gjoksin dhe mbani frymën në dinamikë normale.
- Masa duhet të merret në trup të zhveshur.

Këpucët

BE SHBA MB Gjatësia
38 5 4 23.5
39 6 5 24.5
40 7 6 25
41 8 7 26
42 9 8 27
43 10 9 27.5
44 11 10 28
45 12 11 29
46 13 12 29.5
47 14 13 30.5
48 15 14 31

Matni nga thembra deri në majë të gishtit të madh.

Xhinse, xhinse dhe pantallona

Xhinse Kanavacë Seksi. Gjatësia E brendshme
W28 38 68-70 L30 69-74
W29 39 70-73 L32 74-79
W30 40 73-85 L34 79-84
W31 41 75-78 L36 84-89
W32 43 78-80
W33 43 80-83
W34 44 83-86
W34 44 83-86
W36 46 86-91
W38 48 91-96
W40 50 96-101

Jakë

Matni copën rreth qafës dhe krahasojeni me gjatësinë e jakës

Gjoksi

Vendoseni shiritin matëse në pikën më të gjerë të gjoksit dhe mbështilleni përreth.

Gjysma:

Vendoseni shiritin matëse rreth belit në lartësinë e bërrylit dhe mbështilleni atë rreth trupit tuaj.

Gjatësia e brendshme:

Kjo matje merret nga shtresa e këmbës deri te kyçi i këmbës.

- Vendosni kasetë matëse me njërin skaj sipër dhe shtrijeni deri në këmbë.
- Gjatë marrjes së masës, përpiquni të mos fryni stomakun dhe gjoksin dhe mbani frymën në dinamikë normale.
- Masa duhet të merret në trup të zhveshur.