Bela Tasna

Çmimi i rregullt 600.00 MKD
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 600.00 MKD Çmimi i rregullt
Taksa e përfshirë.
  • Проценета испорака:Mar 28 - Apr 01

Product description
Bela Tasna
Shipping & Return

Shipping cost is based on weight. Just add products to your cart and use the Shipping Calculator to see the shipping price.

We want you to be 100% satisfied with your purchase. Items can be returned or exchanged within 30 days of delivery.

Dorëzimi bëhet vetëm në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.


Dorëzimi i shpejtë


  • Koha e dorëzimit është nga 1 deri në 3 ditë pune. Gjatë shitjeve dhe zbritjeve sezonale, dërgesa mund të zgjasë më shumë se zakonisht.
  • PËR SHKAK TË SITUATAVE TË FUNDIT ME COVID19, KOHA E DORGIMIT MUND TË ZGJIDHET.

    JU FALEMINDERIT PER KUPTIM.

Mbledhja e dërgesave

  • Korrieri e dorëzon paketën në adresën e specifikuar të blerësit në periudhën nga ora 09:00 deri në orën 16:00. Ju lutemi, në momentin e dorëzimit, jepni një person që do të jetë i pranishëm për të marrë porosinë në adresën që keni bashkangjitur. Nëse korrieri nuk arrin t'ju gjejë në adresë, atëherë ata do t'ju kontaktojnë përsëri me telefon në numrin që keni lënë gjatë krijimit të porosisë dhe do të mund të bini dakord për një datë të re dërgese. Nëse edhe gjatë përpjekjes së dytë korrieri nuk arrin t'ju gjejë, atëherë pakoja do të na kthehet.

Kostoja e dorëzimit


  • Çmimi për dërgimin e produkteve mbi 3000 denarë është falas.
  • Çmimi për dërgesë të produkteve nën 3000 denarë është 100 denarë.