Bonita Lila Saten

Çmimi i rregullt 1,600.00 MKD
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 1,600.00 MKD Çmimi i rregullt
Taksa e përfshirë.
  • Dorëzimi i parashikuar:Oct 01 - Oct 05

Përshkrim i produktit

Zenski salonki- Visina na stikla - 9 cm
Transporti dhe Kthimi

Dorëzimi bëhet vetëm në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.


Dorëzimi i shpejtë


  • Koha e dorëzimit është nga 1 deri në 3 ditë pune. Gjatë shitjeve dhe zbritjeve sezonale, dërgesa mund të zgjasë më shumë se zakonisht.
  • PËR SHKAK TË SITUATAVE TË FUNDIT ME COVID19, KOHA E DORGIMIT MUND TË ZGJIDHET.

    JU FALEMINDERIT PER KUPTIM.

Mbledhja e dërgesave

  • Korrieri e dorëzon paketën në adresën e specifikuar të blerësit në periudhën nga ora 09:00 deri në orën 16:00. Ju lutemi, në momentin e dorëzimit, jepni një person që do të jetë i pranishëm për të marrë porosinë në adresën që keni bashkangjitur. Nëse korrieri nuk arrin t'ju gjejë në adresë, atëherë ata do t'ju kontaktojnë përsëri me telefon në numrin që keni lënë gjatë krijimit të porosisë dhe do të mund të bini dakord për një datë të re dërgese. Nëse edhe gjatë përpjekjes së dytë korrieri nuk arrin t'ju gjejë, atëherë pakoja do të na kthehet.

Kostoja e dorëzimit


  • Çmimi për dërgimin e produkteve mbi 3000 denarë është falas.
  • Çmimi për dërgesë të produkteve nën 3000 denarë është 100 denarë.